Kışlada sivil hat yasağı kaldırıldı! Kısıtlı kullanılabilecek

Kışlada sivil hat yasağı kaldırıldı! Kısıtlı kullanılabilecek

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 17:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
198 okunma
Google News

Askerlerin sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını artık kısıtlı özellikteki telefonlarla kışlalarda da kullanabilecek.

ANKARA (İGFA) - Vatani görevini yapacak gençlere yönelik haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, vatani görevlerini yaparken Askercell ve Askerfone gibi kısıtlandıurılmış GSM hattı kullanan Mehmetçikler için gençlerin ödeyecekleri maliyetten tasarruf edlimesi amacıyla çalışma başlatıldığı belirtildi.

KISITLI HATTA NASIL DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Açıklamada, "Vergi muafiyeti için mevzuat değişikliği çalışmaları tamamlanıncaya kadar gençlerin sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını kısıtlı özellikteki telefonları ile kışlalarda da kullanabilmelerine imkan sağlanmıştır. Gençlerimiz sivil hayatta kullandıkları GSM hatlarını ilgili GSM bayilerine müracaat ederek ücretsiz şekilde kısıtlı hatta dönüştürebilecektir. Vatani görevlerini tamamladıklarında da aynı yöntemle kısıtlamayı kaldırtarak GSM hatlarını eski haline döndürebilecektir" ifadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.