HSK kararları Resmi Gazete'de

HSK kararları Resmi Gazete'de

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 09:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
161 okunma
Google News

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yükselmeye tabi hakimler ve savcıların isim listesini görev yerleriyle birlikte bugünkü Resmi Gazete aracılığıyla ilan etti.

ANKARA (İGFA)- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararda, yükselmeye tabi adli ve idari yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcılarının isim listeleri görev yerleri ile birlikte yer aldı.

Kararda 30 Nisan itibarıyla 1. Dereceye yükselip ilk defa 1. sınıfa ayrılma incelemesine tabi adli ve idari yargı hakimleri ile Cumhuriyet başsavcı ve savcılarının listesi yer aldı.

Söz konusu kararda, sürelerini bitirdikleri halde listede adlarını göremeyenlerin yayım tarihinden itibaren 30 gün içinde Hâkimler ve Savcılar Kuruluna yazılı başvurmak sureti ile durumlarının incelenmesini isteyebilecekleri kaydedildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.