Hatay'da 52 noktada acil önlem!

Hatay'da 52 noktada acil önlem!

Gündem Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 11:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
129 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu il genelinde meydana gelen olumsuz hava koşullarına karşı tüm birimleriyle koordineli ve hızlı bir şekilde müdahalelerde bulundu.

HATAY (İGFA) - Meteoroloji'nin Hatay için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı üzerine teyakkuza geçen HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı; yol, kanal tıkanıklarına ve su taşkınlarına yönelik tüm ekipleri ile sahada yerini aldı.

Hem ulaşım güvenliğini sağlamak hem de olası zararı en aza indirmek amacıyla Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü sağanak yağışla mücadele kapsamında yağışların başlamasıyla birlikte 12 ilçede 52 noktada çalışmalar yürüterek acil önlemler aldı.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri; yağmur suyu tahliye kanalları açma, bozulan yollarda stabilize malzeme serimi, yol temizliği, heyelan olan noktalarda yol açma ve dere temizliği çalışmaları sürdürerek etkili bir mücadele ortaya koydu. Büyükşehir yetkilileri aşırı yağışlardan dolayı meydana gelebilecek can ve mal kayıplarını önlemek amacıyla, bölge genelinde vatandaşlardan gelen her ihbara anında müdahale edildiğini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.