Teröristlerle Çatışma Devam Ediyor! 6 Askerimiz Daha ŞEHİT Oldu!

Teröristlerle Çatışma Devam Ediyor! 6 Askerimiz Daha ŞEHİT Oldu!

Gündem Yayın: 23 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.12.2023 19:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
187 okunma
Google News

Irak'ın kuzeyinde dün teröristlerin üs bölgemize sızma girişimileri ile başlayan çatışmalarda 6 askerimiz ŞEHİT olmuştu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan yeni açıklamada "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 23 Aralık 2023 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır." denilerek acı haber duyuruldu. 

 

Bakanlık çatışmada ilk belirlemelere göre 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve bölgede teröristler ile temasın devam ettiğini açıkladı. 

 

Milli Savunma Bakanlığı "Belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtları da icra edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralımıza da acil şifalar dileriz." açıklamasında bulundu. 

İki günde 12 ŞEHİT

ABD ve Avrupa destekli terör örgütü PKK Kuzey Irak'ta Türk Silahlı Kuvvetlerine ait üslere saldırı gerçekleştirdi. Çıkan çatışmalarda 12 askerimiz ŞEHİT oldu. 

Dün gerçekleşen saldırıda ŞEHİT olan askerlerimizin isimleri şu şekilde; 

P.Tğm. Ramazan Günay

P. Uzm.Çvş. Mehmet Serinkan

P. Uzm. Onb. İsmail Yazıcı

P. Söz. Er. Yasin Karaca

P. Söz. Er. Çağatay Erenoğlu

P. Söz. Er Emre Taşkın

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.