SİHA destekli operasyon: 41 terörist etkisiz!

SİHA destekli operasyon: 41 terörist etkisiz!

Gündem Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 10:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
114 okunma
Google News

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen SİHA destekli operasyonda 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Teröristlerin hafta sonu Öncüpınar'da gerçekleştirdiği roketli saldırıların ardından Mehmetçik tarafından başlatılan operasyonun kapsamı genişletildi.

Mehmetçik, üs bölgelerine saldıran terör örgütü PKK/YPG'den hesap sormaya devam ediyor.

 

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde tespit edilen terör yuvalarını vurduğunu, 41 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Açıklamada, "Teröristleri kazdıkları çukurlara gömmeyi sürdüreceğiz!" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1668885454379274241

Hedeflere yönelik kara ateş destek vasıtaları ile yaptığı operasyonu SİHA’larla da destekledi.

Yapılan atışlar sonucunda 41 terörist etkisiz hale getirildi, yerli ve milli üretim mühimmatla terör örgütüne ait aralarında sözde karargah, barınak ve sığınakların da yer aldığı çok sayıda hedefin vurulduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.